REKLAMI GEÇ

Yerde yatan köpek, İstiklal Marşı’nda ayağa kalkıp dakikalarca bekledi

Yerde yatan köpek, İstiklal Marşı’nda ayağa kalkıp dakikalarca bekledi

Türk Polis Teşkilatı’nın 172.yıldönümü kutlamaları esnasında Çal’da yaşanan ilginç olay, tören alanında bulunan Çal Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nde görevli Ahmet Kara’nın objektiflerine takıldı. Yerde yatan Köpüş isimli köpek, saygı duruşu ve İstiklal Marşı için anons yapılınca ayağa kalktı ve dakikalarca kıpırdamadan bekledi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2017 Pazartesi, 12:33

Çal’da Atatürk Heykeli önünde sabah saatlerinde Türk polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü için çelenk koyma töreni düzenlendi. İlçe protokolü ile Emniyet Amirliği çalışanlarının hazır bulunduğu çelenk koyma töreni esnasında yaşanan ilginç olay dikkatlerden kaçmadı.

Çal Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nde görevli Ahmet Kara, saygı duruşu anonsu yapılmadan saniyeler önce katılımcıların fotoğrafını çekti. Fotoğraf karesinde protokolün ön kısmında yerde yatan bir köpek bulunuyordu. Bu sırada, bayan polis memuru, saygı duruşu ve İstiklal Marşı için anons yaptı. Yerde yatan köpek ayağa kalkıp, İstiklal Marşı bitinceye kadar hiç kıpırdamadan bekledi.

Fotoğrafı çeken Ahmet Kara, “Fotoğraf çektim, köpek yer de yatıyordu. Tören anonsu yapılınca köpek aniden ayağa kalkıp, hareketsiz beklemeye başladı. Bir kez daha fotoğraf çekip, ender rastlanabilecek bu olayı belgeledim. Akıllı köpek, tören alanındaki herkesin dikkatini çekti” dedi.

MAHALLENİN KÖPEĞİ
Tören alanındaki davranışı ile dikkat çeken köpeğin, İsmailler Mahallesi’nde yaşadığı ve 7 yaşında olduğu öğrenildi. Mahallede pastane işletmeciliği yapan İbrahim Gül, “Köpüş isimli köpeğe esnaflar olarak biz bakıyoruz. Zaman zaman vatandaşlar da yiyecek veriyor. Köpüş, bizim mahallenin köpeği. O’nu çok seviyoruz. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunurken ayağa kalktığını öğrendik. Çok mutluyuz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 12 26Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 6 24Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 17Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 5 22Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 24Çok Bulutlu