REKLAMI GEÇ

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir Çal’ı ziyaret etti

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir Çal’ı ziyaret etti

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Çal’ı ziyaret etti. Demir, cebinden çıkardığı çakı bıçağını Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2018 Cumartesi, 10:53

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Çal İlçe Emniyet Amirliği’nin çalışmalarını yerinde görmek, yerel yöneticiler, esnaflar ve muhtarlarla bir araya gelmek amacıyla Çal’ı ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Çal Kumral Mesireliği’nde yemek verdi. İlçedeki sivil toplum örgütleri, siyasi partilerin temsilcileri ile bazı muhtar ve esnaflarında katıldığı buluşmada konuşan Müdür Demir, “Tüm ilçelerde ‘Dayanışma’ adı altında bu tür yemek organizasyonlarını yapıyoruz. Vatandaşlarla kaynaşmak, personel arasındaki motivasyonu arttırmak amacıyla bu toplantıları düzenliyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, konuşması biter bitmez, ceketinin cebinden çakı bıçağını çıkardı ve Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a hediye etti.

AKCAN, POLİSLERİ KUTLADI
Çal’da görev yapan polis ekiplerini başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Emniyet müdürümüz Mevlüt Demir ile başkanlık ya da müdürlükten ziyade dostluğumuz, kardeşliğimiz var. Polis arkadaşlarımız şu ana kadar Çal’da başımızı öne eğdirecek bir davranışta bulunmadı. Dünya’nın tüm gözlerinin çevrildiği coğrafyada yaşıyoruz ve bunun bedeli de ağır oluyor. Allah, devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Demir’e Başkan Akcan ve Ziraat Odası Başkanı Ahmet Haşim Çil Çal’daki seralarda üretilen domates hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu