REKLAMI GEÇ

Kanseri Çal’da yendi

Kanseri Çal’da yendi

Denizli’de oturan 2 çocuk babası 51 yaşındaki Hüseyin Keser, 1 yıl önce akciğer kanserine yakalandı. Bir yandan tedavisi sürerken, bir yandan da Çal’ın Aşağıseyit Mahallesi’ndeki Hamzaoğulları Tarihi Su Değirmeni Çiftliği’nde organik gıda tüketti, temiz havada yaşadı, sonunda kanseri yendi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Çal’ın temiz havası, suyu ve toprağı hastalarımıza şifa olabiliyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2018 Pazartesi, 12:13

Denizli’de yaşayan ve aslen Çallı olan Hüseyin Keser’e 1 yıl önce akciğer kanseri tanısı kondu. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi başlayan, kemoterapi ve radyoterapi seansları devam eden Keser, Denizli Devlet Hastanesi’nde de yardımcı tedavi hizmeti aldı.

“ÇİFTLİKTE YENİDEN DOĞDUM”
Hüseyin Keser, bu süreçte Aşağıseyit Mahallesi’ndeki Hamzaoğulları Tarihi Su Değirmeni Çiftliği’ne yerleşti. Burada 4 ay yaşayan, organik yumurta, köy yoğurdu, köy peyniri ve bol bol et tüketen Keser, sabah kahvaltısında bile organik patlıcan ve organik domates yediğini söyledi.

Keser, “Yapılan tahliller sonucu kanseri tamamen yendiğim ortaya çıktı. Doktorlar bile şaşırdı. Dökülen sakal ve saçlarım yeniden çıktı. Çok mutluyum. Çiftliğin sahibi Süleyman Yayan’a teşekkür ediyorum. Çiftlikte yeniden doğdum” dedi.

FETHİ AKCAN: “ÇAL’IN HAVASI TEMİZ”
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, hemşerisi Hüseyin Keser’in kanserle yaptığı mücadeleyi kazanmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, “Çal’ın temiz havası, suyu ve toprağı hastalarımıza şifa olabiliyor. Şehirlerin stresli ortamından uzak bir hayat sunan bölgemize kanser ya da benzeri hastalıklarla mücadele edilmesi için hastane bile yapılabilir. Özel sektör böyle bir yatırım düşüncesinde olursa, biz belediye olarak her türlü kolaylığı sağlarız” diye konuştu.

Yorumlar

Çallı   -  Bağlantı 30 Nisan 2018, 16:25

Köylerimiz sağlıktır. şifadır şehirde bulamadığın huzur için haydi köye

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu