REKLAMI GEÇ

‘Kavşağı düzeltin’ çağrısı

‘Kavşağı düzeltin’ çağrısı

Çal’ın Yukarıseyit Mahallesi’ndeki Değmen Kavşağı’nın kazalara davetiye çıkardığını belirten vatandaşlar, yetkililere “Yeni can kayıpları yaşanmadan burayı düzeltin” çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2015 Pazartesi, 09:20

Trafik kazalarına davetiye çıkaran Yukarıseyit Değmen Kavşağı, Çal karayolunu kullananların ve yayaların kabusu olmuş durumda. İlkokul öğrencisi Ahmet Nursel, yaşadıkları korkuyu “Okula giderken araba çarpmasın diye her gün annem götürmek zorunda kalıyor’ sözleriyle anlatıyor.

Meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi hayatını kaybettiğini anımsatan vatandaşlar, yeni kazaların yaşanmaması için Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Çal Kaymakamı Selami Korkutata’ya “acilen düzenleme yapılsın” diye seslendi.

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI
Yukarıseyit Mahallesi Değmen Kavşağı’ndaki problemi sosyal medyadan da dile getirenlerin paylaşımları şöyle:

TC MEHMET ALİ GÜLEL
Bu kavşağın yakınında yaşayan biri olarak benim gözlemim: 1) Araçlar burada savrulmaktadırlar. 2) Her iki yöne giden araç sürücüleri kendilerini otoyolda hissedip sürat yapmaktadırlar. Hız kesici yol bantların konulmasında yarar var. 3) Konulan ayna yetersiz. Orada görüşü engelleyen unsurların gözden geçirilmesinde yarar olduğu kanısındayım.

ERCAN TOK
Bu konuda yıllardır yapılan müracaatlara kayıtsız kalınmıştır. Bir önlem alınması için kaç kişi daha burada hayatını kaybetmesi gerekecek? Düzenleme yapılması için daha kaç ailenin canı yanacak?

FERAH GÜLEL TUĞCU
Bu kavşağı sürekli kullanan biri olarak; karşıdan karşıya geçerken hala korkuyorum. Başka can kayıplarının yaşanmaması için bir an önce gerekli düzenlemelerin yapılıp önlem alınması gerekir.

HALİL İBRAHİM ÇİL
Acil önlem alınmasını istiyoruzzzz…

MEHMET GÜLEL
Bu tehlikeli kavşağın alt tarafında ikamet eden bir vatandaş olarak günde kaç defa ölümle burun buruna geliyorum. İlgililere bu sıkıntı anlatılmalı.

MURAT BÜBER
İnşallah ilgilenen olur ben çok uğraştım ama ilgilenen olmadı..

Yorumlar

ÇALLI   -  Bağlantı 6 Temmuz 2015, 09:38

kavşakta uyarıcı lefhalar var orası meskün mahal ama ne yazıkki araçlar ralli yapıyor orda bi sefer kaza oldun oda telefonla konuşurken kenardaki çarptı 2 kişi öldü orda birde aşagıda tavuk çiftlikleri var pislik sinek evlerle iç içe oralar KALKSIN!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 6 22Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 17
21 Nisan 2024 Pazar 5 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 30Parçalı Bulutlu