REKLAMI GEÇ

KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ SAHADA KAPIŞTI

KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ SAHADA KAPIŞTI

Çal’da Kur’an kursları arası futsal turnuvası düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2018 Cumartesi, 09:49

(AA) – Çal ilçesinde, Çal İlçe Müftülüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında salon futbolu turnuvası düzenlendi.

Spor Genel Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında ilçedeki Kur’an kurslarında eğitim gören 8-14 yaş grubundaki çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, yaz tatillerini spor yaparak değerlendirmelerini sağlamak, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak, onları zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sağlıklı nesiller yetiştirmek ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla, erkek Kur’an kursları öğrencileri arasında “Camiden Spora Kur’an Kursları Arası Futsal Turnuvası” düzenlendi.

Çal merkez ile mahallelerdeki Kur’an kurslarından 7 takım ve 69 öğrencinin katıldığı turnuva 7-10 Ağustos tarihleri arasında Çal Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bugün sona eren turnuvada yapılan üçüncülük ve final müsabakası büyük çekişmeye sahne oldu. Final maçında Hançalar Orta Camisi, Akkent Guburlar Camisini 5-4 yenerek şampiyon oldu.Normal süresi 5-5 biten karşılaşmada penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayan Mahmutgazi Orta Camisi, Çamlık Camisi karşısında üçüncü oldu.

Takımlara kupa ve madalyaları protokol tarafından takdim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 30Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 12 27Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 7 24Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 28Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 29Parçalı Bulutlu