REKLAMI GEÇ

Meclisleri yok ama toplanmaya devam ediyorlar

Meclisleri yok ama toplanmaya devam ediyorlar

Denizli’nin Büyükşehir olması nedeniyle kapatılan İl Genel Meclisi’nin 19 ve 20’nci dönem üyeleri, her 6 ayda bir toplanıp nostalji yapıyor. Farklı siyasi partileree mensup olsalar da bu buluşmalarda siyaset değil, yaptıklarını konuşup değerlendirmelerde bulunuyorlar.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2015 Pazar, 11:31

Belediye sınırları dışında kalan yerleşim yerlerine eğitimden sağlığa, sosyal hizmet ve yardımlardan tarıma kadar birçok alanda kararlara imza atan İl Genel Meclisi, Büyükşehir Yasası ile 2014 yılında yapılan yerel seçimle birlikte sürecini tamamladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi sınırlarının il geneline yayılmasıyla feshedilen İl Genel Meclisi’nin 19 ve 20’nci dönem üyelerinden bir bölümü farklı siyasi partilerde çalışmalarını sürdürüyor. Bazıları belediye başkanı ve belediye meclis üyesi olarak siyasette yoluna devam ederken, bazıları da aktif siyasetten çekildi. Ma onlar her 6 ayda bir toplanarak, bir geleneği yaşatmaya çalışıyor.

il-genel-meclisinin-son-uyeleri-ic

ÇAL’DA BİR ARAYA GELDİLER
2014 yerel seçiminin ardından ilk buluşmayı Denizli merkezde gerçekleştiren eski İl Genel Meclisi üyeleri, ikinci toplantıyı Acıpayam’da yaptı. Üçüncü randevunun adresi ise Çal oldu. Üyeler, bir dönemi ve hizmetleri konuştu.

ARALARINDA BAŞKANLAR DA VAR
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın da katıldığı toplantıyı değerlendiren Bozkurt belediye Başkanı Birsen Çelik, “Bu toplantıları çok önemsiyorum. Siyasi parti ayrımı yapmadan tüm arkadaşlarımızla biraraya gelme imkanı buluyoruz. Hem de, yapılan hizmetleri değerlendiriyoruz. 19. ve 20 dönem üyeleri olarak bizler, Denizli için önemli kararlara imza attık” dedi.

FOTOĞRAFI GÜRLESİN PAYLAŞTI
İl Genel meclisi’nin son başkanı olan ve halen Pamukkale Belediye Başkanı olarak siyasete devam eden Hüseyin Gürlesin ise, toplantı fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, “2004-2014 İl Genel Meclis Üyeleriyle Çal ilçemizde biraraya geldik. Birlikte hoş sohbette bulunduk” diye yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu