REKLAMI GEÇ

MHP’nin Büyükşehir adayına Çal’dan destek

MHP’nin Büyükşehir adayına Çal’dan destek

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediyesi adayı Ebru Leman Kalkan’a memleketi Çal’dan destek açıklaması geldi. Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Hemşerimizin büyükşehir adayı olması bizleri de mutlu etti, gurur verdi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2018 Salı, 13:31

MHP’nin büyükşehir belediye başkan adayı olarak Mimar Ebru Leman Kalkan’ı göstermesi memleketi Çal’da sevinçle karşılandı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “MHP’nin büyükşehir adayı Ebru Leman Kalkan, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye projelerini anlatmış. Başarılı bir mimar, başarılı bir insan. Ayrıca, hemşerimiz olduğu için biz çok mutlu olduk. Ebru Leman Hanım’ın Çallı olması bizlere gurur verdi” diye konuştu.

Büyükşehir için bir kadının aday olmasının da önemine değinen Başkan Akcan, “Kadınlarımızı siyasetin zirvesinde görmek çok önemli. Üstelik geçmişte erkek partisi izlemini veren MHP’de büyükşehir adayının bayan olması ayrı bir önem arz ediyor. Yolun açık olsun hemşerimiz Ebru Leman Kalkan. Çal bu yolda sizi yalnız bırakmayacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 7 27Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 7 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 6 25Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 5 24Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 5 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı