REKLAMI GEÇ

Ödüller Belevi Halil Uzun Okuluna

Ödüller Belevi Halil Uzun Okuluna

Çal’ın Belevi Mahallesi’ndeki Halil Uzun İlk ve Orta Okulu, elde ettiği başarılarla Denizli’nin gururu oldu. Okul öğrencileri, “Değerler Eğitimi” kapsamında düzenlenen hikaye yazma, resim, kompozisyon ve kısa film dallarında elde ettikleri başarılarla dikkatleri topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2015 Pazar, 15:05

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın, öğrencilere bireysel ve toplumsal sorunları tanıma ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazandırmak amacıyla “Değerler Eğitimi” kapsamında düzenlendiği yarışmalara Belevi Halil Uzun İlk ve Orta okulu damgasını vurdu.

Belevi Halil Uzun İlk ve Ortaokulu öğrencileri; resim, kompozisyon, kısa film ve hikaye dallarında Denizli birincilikleri yanısıra elde ettikleri Türkiye dereceleri ile Denizli’nin gururu oldu.

denizli-belevi-halil-uzun-ilk-ve-ortaokulu-ic

İŞTE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER
6/A sınıfı öğrencisi Tayfun Kirişkaya, Değerler Eğitimi “Yardımseverlik” konulu hikaye yazma yarışmasında, ortaokullar arasında Denizli birinciliğini elde etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yeterli ve Dengeli Beslenme” ve “Fiziksel Aktivite ve Sağlık Etkileri” Konulu Kısa Film Yarışması’nda,sınıf öğretmeni Musa Sürer ile 3/A – 4/A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı kısa film Denizli’de birincilik ödülüne layık görüldü.

8/A sınıfı öğrencisi Ayşe Öksüz, Sermaye Piyasası Kurulu’nun “Gençliğinde taş taşı ihtiyarlıkta ye aşı” atasözünün tasarruf ve yatırım açısından öneminin açıklanmasının istendiği kompozisyon yarışmasında, Denizli ikincisi olurken, Türkiye genelinde ise üçüncülük ödülünü kazandı. 8/A sınıfından Fatma Esra Kayayurt’un kompozisyonu ise, Denizli 3üçüncüsü oldu.

7/A sınıfı öğrencisi Huriye Sarı, “Öğrenciler AB’yi Öğreniyor” konulu resim çalışmasıyla Denizli üçüncülüğünü elde etti.

Yorumlar

ibrahim   -  Bağlantı 14 Haziran 2015, 18:52

tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 12 26Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 6 24Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 17Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 5 22Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 24Çok Bulutlu