REKLAMI GEÇ

PAÜ öğrencilerinin Çal turu

PAÜ öğrencilerinin Çal turu

Pamukkale Üniversitesi’nin ilçe tanıtım günleri kapsamında gerçekleştirdiği ve hafta sonları öğrencilerin katıldığı ilçe gezileri Çal ile devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2016 Pazartesi, 11:17

Pamukkale Üniversitesi tarafından hayata geçirilen “İlçe Tanıtım Günleri” sürüyor. Öğrencilerin sadece kampüs ya da Denizli merkez değil, Denizli’nin genelini tanımasını amaçlayan proje kapsamında bu hafta Çal ziyaret edildi.

Çal Belediyesi ve diğer kurumların desteğiyle hafta içinde Kınıklı Kampüsü’nde açılan stantta tanıtılan Çal, hafta sonunda öğrencileri ağırladı, doğal güzellikleri ön plana çıkaran bir gezi programı düzenledi.

Geziye Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Çal Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aysel Yeşilyurt Er, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ozan Karaca ile davetli öğrenciler katıldı.

Çal eski belediye önünde başlayan gezide Çal Kanyonu, Kırık Minare, Taş Köprü ve Apollon Lermenos Tapınağı ziyaret edildi. Rektör Bağ, gün boyu öğrencilerle birlikte gezide yer aldı.

Belediye Başkanı Fethi Akcan, tarihi yerler hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Gezide öğrenciler bol bol fotoğraf çekildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 6 22Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 17
21 Nisan 2024 Pazar 5 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 30Parçalı Bulutlu