REKLAMI GEÇ

Pizzayı öğrenciler pişirdi protokol tattı

Pizzayı öğrenciler pişirdi protokol tattı

Denizli Çalışma ve İş Kurumu(İŞKUR) Müdürlüğü ile Çal Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Aşçılık Yardımcısı kursuna katılan 24kursiyer, Çal Bahadınlar İlkokul ve Ortaokulu’nda öğrencilerle birlikte pizza hazırladı. Kursiyer ve öğrencilerin hazırladığı pizzaların tadını ise protokol baktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2015 Cuma, 14:45

İŞKUR ile Çal Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile bayanlara yönelik olarak açılan Aşçı Yardımcılığı Kursuna, katılan 24 kursiyer, Çal Bahadınlar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle birlikte pizza hazırladı. 

HEM PİŞİRDİLER HEM DE TATTILAR
Hayatında hiç pizza yemeyen Çal Bahadınlar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinin Aşçı Yardımcılığı Kursu öğretmeni Nazan Yeler’ e ulaşmaları ile hayata geçirilen proje, Çal Kaymakamlığı’nın desteği ile amacına ulaştı.
Bahadınlar İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen pizza etkinliğine, Çal Kaymakamı Selami Korkutata, Garnizon Komutanı Üsteğmen Mehmet Karabulut, Çal Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Çal Cumhuriyet Savcısı Yasin Arıkan, Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Çal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Talat Çelikkaya, Aşçı Yardımcılığı kursu öğretmeni Nazan Yeler ile 24 kursiyer katıldı.

Pizza yapımı için gerekli olan malzemeleri hazırlayan 24 kursiyer, öğrencilerle birlikte pizzaları hazırladı. Daha sonra afiyetle yenen pizzalar, protokol üyelerinden de tam not aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu