REKLAMI GEÇ

Tek amaçları mutlu etmek

Tek amaçları mutlu etmek

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çalışma Topluluğu (ÇEKO) üyeleri, “Mutlu Çocuklar Projesi” kapsamında Çal’ın Bahadınlar ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi. Küçük hediyelerle öğrencileri sevindiren üniversiteli gençler, hem mutlu ettiler, hem mutlu oldular.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2015 Perşembe, 08:45

PAÜ İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Çalışma ekonomisi ve Endüstri ilişkileri Bölümü öğrencilerin oluşturduğu Çalışma Ekonomisi Topluluğu (ÇEKO) üyeleri, “Mutlu Çocuklar Projesi” kapsamında, en ücra mahallelerdeki ilk ve ortaokulları ziyaret ederek minik arkadaşlarını mutlu ediyor.

Beyağaç ve Çameli’nin ardından Çal’ın Bahadınlar İlkokulu ve Ortaokulu ziyaret eden gençler, kendi harçlıklarından ve yardımseverlerin desteği ile aldıkları kırtasiye malzemelerini öğrencilere hediye ettiler.

PAÜ ÇEKO Topluluğu Başkanı Burak Braderin , “Projemizin amacı, minik öğrencileri mutlu etmek. Bunun için Denizli’nin en ücra ilçesinin en ücra mahallesindeki okulları tercih ediyoruz. Bazen topluluğumuza üye olan öğrenciler kendi imkanları ile bazen de yardımsever işletmelerin desteği ile aldığımız, boya kalemleri, boyama kitapları, hikaye kitabı gibi çeşitli kırtasiye malzemelerini, minik arkadaşlarımıza ulaştırıyoruz” dedi.

BAHADINLI MİNİKLERİ ZİYARET ETTİK
Bahadınlar İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret ederek, miniklerle birlikte hoşça vakit geçirdiklerini de belirten Braderin, “Amacımız yalnızca kırtasiye malzemelerini ulaştırmak değil. Minik arkadaşlarımızla birlikte güzel vakit geçirmek. Onlarla çoğu zaman top oyunları oynuyoruz. Ama genellikle onların yöresel oyunlarını oynuyoruz. Böylelikle hem onları mutlu etmiş oluyoruz hem de bizler güzel bir gün geçirmiş oluyoruz” dedi.

ÇAL’DA BİR GÜN
Çalışma Ekonomisi Topluluğu Başkanı Burak Braderin, Çal’da geçirdikleri bir günü şöyle anlattı:
“Önce yörenin yetiştirdiği ürünlerden hazırlanmış kahvaltı ile gezimize başlıyoruz. İlçe gezilerimiz minik öğrencileri mutlu etmenin yanısıra kültür gezisi olarak da değerlendirilebilir. Çal’da da Bahadınlar Mahallesine 4 km. uzaklıkta olan ve Anadolu’nun başka hiçbir bölgesinde karşımıza çıkmayan yazıt türlerinden Apollon Lairbenos (Apellon Lermenos) Tapınağı’ni gezdik. Çalı’ın tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görme imkanı bulduk.”

denizli-cal-bahadinlar-okulu-pau-ceko-ogrencileri-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 9 29Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 13 26Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 7 24Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 28Az Bulutlu