REKLAMI GEÇ

AK PARTİ ÇAMELİ TEŞKİLATI BAYRAMDA BULUŞTU

AK PARTİ ÇAMELİ TEŞKİLATI BAYRAMDA BULUŞTU

Seçim çalışmaları nedeniyle ekipler halinde köy köy, mahalle mahalle gezen Ak Parti Çameli ilçe teşkilatı bayramın ilk günü bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2018 Cuma, 10:03

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimi öncesi yoğun bir tempoda çalışan Ak Parti Çameli ilçe teşkilatı, haftalar sonra bir araya gelebildi. Seçim çalışmalarında ekipler halinde ilçe merkezinin yanı sıra köy köy dolaşarak her eve ulaşmaya çalışan Ak Parti kadroları bayramın ilk günü Çameli SKM’de bir araya geldi.

Bayramlaşma törenine Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yusuf Sökmen, mahalle başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı.

Ak Parti milletvekili adayı Hasan Oymak da bayramlaşmada hazır bulundu.

Bayramlaşma töreninde partililere seslenen Ak Parti milletvekili adayı Hasan Oymak; “Ramazan ayı güzel ve bereketli geçti ve hep beraber bayrama ulaştık bu anlamda Allaha şükrediyoruz, bayram ama bayramı olmayanlarda var malum bu bayramı yaşayamayanlar var oralardaki sıkıntıların bitmesini diliyorum. Bu bayram yine beraberiz rabbim gelecek bayramlarda ulaştırsın bu hepimizin için güzellikleri vesile olsun her zaman beraber beraberliğimiz devam edecek tekrar bayramınız kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı