REKLAMI GEÇ

BIKTIRDINIZ!

BIKTIRDINIZ!

Çameli’nin Çiğdemli Mahallesi sakinlerinin başı hırsızlarla dertte. Kurban Bayramı’nda dünya iletişimi kesilen mahallenin bin metrelik telefon hatlarının çalındığı ortaya çıktı. Mahalle Muhtarı Mustafa Tuncer, bunun başlarına gelen ilk hırsızlık olmadığını belirterek. “Bıktırdılar. 4. kez telefon kablolarımızı çaldılar” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2015 Perşembe, 13:18

Çameli’nin Çiğdemli Mahallesi yakasını hırsızlardan bir türlü kurtaramıyor. Mahalleye dadanan hırsızlar, vatandaşların hayatını felç eden soygun yapıyor. Ne evlere giriyorlar, ne altın, ne de para çalıyorlar. Hırsızların tek hedefi, mahallenin dünya ile iletişimini sağlayan telefon kabloları.

KURBAN BAYRAMI’NDA SOYGUN
Çiğdemli Mahallesi’nin telefonları Kurban Bayramı’nın ikinci günü sustu. Teknik bir arıza olduğunu düşünen ve ilgililere haber veren mahalle sakinleri, yapılan kontrol sonunda hırsızların kurbanı olduklarını anladı. Mahallenin iletişimini sağlayan yaklaşık 1.000 metrelik telefon kablosunu çalan hırsızlar, kayıplara karıştı.

BU İLK OLAY DEĞİL
Yaşanan hırsızlığı anlatan ve duruma isyan eden Çiğdemli Mahalle Muhtarı bunun ilk olmadığını söyledi. Alarmı devre dışı bırakan hırsızların bin metrelik telefon kablosunu çaldığını belirten Muhtar Mustafa Tuncer, hırsızlık olaylarından bıktıklarını söyledi.

Daha önce de 4 kez kabloların çalındığını ve faillerin yakalandığını belirten Muhtar Tuncer, “Hırsızlar yakalanıyor, 2-3 yıl yatıyor, sonra da çıkıyorlar. Yine yaptıklarından vazgeçmiyorlar. Hırsızlardan artık bıktık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı