REKLAMI GEÇ

Bu tavşanı Çamelili avcılar avladı

Bu tavşanı Çamelili avcılar avladı

Çamelili avcılar tarafından avlanan dev tavşan görenleri şaşırtıyor. Tavşan için “oğlak gibi, kuzu gibi” yorumları yapılırken, avlanmasına tepki gösterenler de oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2014 Çarşamba, 11:18

Çameli Gazetesi’nin sayfasında, “Yöremizde avlanan bu tavşan, büyüklüğü ile görenleri şaşırttı” başlığıyla bir fotoğraf paylaşıldı. Fotoğrafta, avlanan tavşan bir kişinin kucağında görülüyor.

Yunus Oran isimli kişinin “Beraber vurduk, vuran bizim arkadaş. Tavas tarafında vurduk. Böylesi bir daha olmaz” diye yazdığı fotoğrafın paylaşılmasının ardından yorumlar da birbirini izledi. Kimi nerede avlandığını merak ederken, kimileri de “Böyle tavşan mı olur, hey maşallah. Az daha vurulmasa geyik olacakmış. Tavşan değil kuzu, oğlak” yorumunu yaptı.

Dev tavşanın avlanma fotoğrafının sayfaya konulmasına “Marifetmiş gibi paylaşmayın bari” yorumuyla tepki gösterenler de oldu.

Yorumlar

Burçin   -  Bağlantı 22 Aralık 2014, 19:09

büyük marifet, aferin size!

Deniz   -  Bağlantı 10 Aralık 2014, 16:46

Şu güzelim hayvanı ne diye öldürdünüz? Yazıklar olsun.

Arif Erkan   -  Bağlantı 10 Aralık 2014, 11:44

Avcı arkadaşım! doğal hayata böyle müdahele ediyorsun bunu avladığında tilki ve kurtların rızkına mani oluyorsun. Popülasyonları azalıyor ve arkasından arazilerimize fare istila etti ürün alamadık diye gazetelerde haber oluyorsunuz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı