REKLAMI GEÇ

Çameli Belediyesi’ne üçüncülük ödülü

Çameli Belediyesi’ne üçüncülük ödülü

Çameli Belediyesi, Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 2. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda Yaylacık Dağı Yamaç Paraşütü Pisti Projesi’yle Sosyal ve Kültürel Belediyecilik Kategorisi’nde üçüncülük ödülü kazandı. Antalya’da düzenlenen törende ödülü Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2016 Cuma, 15:40

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması ödül töreni Antalya Kepez Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nde yapıldı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ve belediye başkanlarının katıldığı törende birliğe üye belediyelerin iyi yönetişim ve halkla ilişkiler, altyapı, sosyal ve kültürel belediyecilik, üstyapı, çevre koruma, tasarım ve uygulama projeleri olmak üzere beş kategoride değerlendirildi.

22 belediyenin 51 proje ile katıldığı yarışmada Çameli Belediyesi, Yaylacık Dağı Yamaç Paraşütü Pisti Projesi’yle sosyal ve kültürel belediyecilik kategorisinde üçüncülük ödülü kazandı. Törende Çameli Belediyesi’nin ödülünü Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan aldı.

İyi yönetişim ve halkla ilişkiler çalışmalarında Kepez Belediyesi, altyapı çalışmalarında Büyükbaba Belediyesi, üstyapı çalışmalarında Antalya Büyükşehir Belediyesi, çevre koruma, planlama, tasarım ve uygulama projelerinde Elmalı Belediyesi, sosyal ve kültürel belediyecilik kategorisinde ise Manavgat Belediyesi, birincilik ödülünün sahibi oldu.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin proje yarışmasında ödüle layık görülmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Aldığımız ödül, ilçemizde yaptığımız çalışmaların fark edildiğinin göstergesidir. Ödülün verdiği mutlulukla ilçemize daha iyi hizmetler yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı