REKLAMI GEÇ

Çameli Devlet Hastanesi’nde tatbikat

Çameli Devlet Hastanesi’nde tatbikat

Çameli Devlet Hastanesi’nde yangın tatbikatı gerçekleştirildi. UMKE, 112 ve itfaiye ekiplerinin birlikte organize ettiği ve hastane personelinin katıldığı tatbikat gerçeğini aratmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2015 Çarşamba, 16:41

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Sivil Savunma ekibi ile UMKE, 112 ve İtfaiye ekipleri, Çameli Devlet Hastanesi’nde yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Tatbikata, Çameli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Hakan Bilginç, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Sivil Savunma uzmanı Nuri Sürücüoğlu ile hastane personeli katıldı.

cameli_hastane_tatbikat_icc

Denizli UMKE ekibi tarafından Çameli Devlet Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanlarına, olası bir yangın ve deprem sonrası göçük altında kalan ve yangında karbondioksit zehirlenmesinden etkilenen yaralılara nasıl müdahale edileceğiyle ilgili eğitim verildi.

cameli_hastane_tatbikat_ic

Başhekim Uz. Dr. Hakan Bilginç, yangın tatbikatının 2015 yılı afet planı dahilinde gerçekleştirildiğini açıkladı. Bilginç, “Hazırlanan senaryo doğrultusunda hastanemiz personeli başarılı bir şekilde tatbikatımızı tamamlamıştır. Olası afet durumlarına hazır olmak için personel eğitimlerimiz koordine ekipler ile tatbikatlarımız devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı