REKLAMI GEÇ

Çameli, Kar Şenliği’ne davet ediyor

Çameli, Kar Şenliği’ne davet ediyor

Çameli’de gelenekselleşen kar şenliğinin dördüncüsü Mart ayı başında gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2018 Salı, 14:18

4. Çameli Kar Şenlikleri, 4 Mart’ta doğa tutkunlarını karda yürüyerek Çameli yaylalarını gezmeye ve şenliklere davet ediyor. Çameli Kaymakamlığı, Çameli Belediyesi ve Çameli Kent Konseyi tarafından düzenlenecek olan 4. Çameli Kar Şenlikleri hazırlıkları tamamlandı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bütün doğaseverleri kar şenliğine davet etti.

ETKİNLİK PLANI
Pazar Günü 08.30’da Çameli Belediyesi önünde toplanacak zirve tırmanışçıları, Çameli Kaygın yaylası eteklerinde rehberler eşliğinde AKUT görevlileri ile beraber tırmanışa başlayacak. Tırmanış etkinlik alanına yürüyüş ile devam edecek. Doğaseverler etkinlik alanında meydan ateşi, kayak yarışmaları, halat çekme yarışması, karda güreş, kardan heykel yarışması, yöresel sanatçılar tarafından canlı müzik ve yöresel halk oyunlarıyla unutulmaz bir gün geçirecek.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Turizmin canlanması ve yeni fırsatlar yaratmak için bu tür etkinliklere ihtiyacımız var. Yaylaları, alabalığı, cevizi ve fasulyesiyle ünlü ilçemizi doğa turizminde markalaştıracağız” şeklinde konuştu.

Şenliğe katılacak vatandaşları uyaran Başkan Arslan, “Mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak araçlarında kar lastiği, zincir, çekme halatı bulundurmaları ve kişisel tedbirlerini almaları önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı