REKLAMI GEÇ

Çameli Kaymakamı Özaydın uğurlandı

Çameli Kaymakamı Özaydın uğurlandı

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, atamasının ardından ilçeden ayrılmadan önce Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2017 Salı, 10:13

Ocak ayından bu yana Çameli’de görev yaptıktan sonra başka bir ilçeye atanan Kaymakam Onur Özaydın, ilçeden ayrılmadan önce veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret eden Kaymakam Özaydın, “Çameli  İlçesi’ni gördüğüm ve burada kaymakamlık yaptığım için son derece mutluyum. Bilinmesi, gezilmesi gereken, insanlarının da tanınması gereken bir ilçe. Yaklaşık bir yıla yakın bir süre Çameli’de görev yaptım. Çok fazla uzun kalamasam da burada kaymakamlık yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum” dedi.

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın’a , Çameli’de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Görev süreniz içerisinde ilginizden alakanızdan dolayı, projelerimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size canı gönülden teşekkür ediyorum. Güle güle gidin. Sizleri daha güzel yerlerde görmeyi arzu ederiz” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı