REKLAMI GEÇ

Çameli’de duygu dolu gece

Çameli’de duygu dolu gece

Çameli Belediyesi’nin düzenlediği 97/4 asker eğlencesinde duygu dolu saatler yaşandı. Asker adaylarına kınalar yakıldı, halaylar çekildi, tüm Çameli halkı oradaydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2017 Salı, 09:47

Çameli Belediyesi’nin Pazaryerinde düzenlendiği 97/4 tertip asker eğlencesine Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, asker aileleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla gece, asker adaylarının isimleri ve gideceği yerlerin okunması ile devam etti. Asker adayları Türk Bayrağı’nı öperek sahneye çıktı.

Sevinç, hüzün ve eğlencenin bir arada yaşandığı geceye Çameli halkı da yoğun ilgi gösterdi. Asker gecesi, ilginç görüntülere de sahne oldu. Asker annesi ağlarken, asker adayının gülümsemesi ilgiyle izlendi.

BAŞKAN ARSLAN’DAN ANLAMLI MESAJ
Belediyeciliğin sadece yol, asfalt gibi fiziki hizmetlerden ibaret olmadığına değinen Başkan Arslan, bunlarla birlikte sosyal ve kültürel alanlarda yapılan hizmetlerin de belediyeciliğin görevleri arasında olduğunu dile getirdi. Bu anlamda Çameli tarihinin en çok kültürel ve sosyal etkinliklerine imza attıklarını kaydeden Arslan.şu an düzenledikleri asker etkinliğinin de bunların bir parçası olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı