REKLAMI GEÇ

Çameli’de ilklerin heyecanı

Çameli’de ilklerin heyecanı

Çameli’de ilk kez Ramazan etkinlikleri düzenlendi. İlk kez halka açık iftar programının düzenlendiği etkinlikte yine ilk kez semazen gösterisi yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2014 Cuma, 10:51

Çameli Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri halkın büyük beğenisini kazanıyor. Belediye tarafından düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet Meydanı’nda 3 bin kişilik iftar yemeği verildi, ardından da semazen gösterileri ve konser verildi. Konserde Ahmet Kemal Bacak’ın söylediği birbirinden güzel ilahiler Çamelililere güzel bir akşam geçirtti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçede ilkleri yaşattıklarını söylerken, “Bu yıl ilk kez bizim organizasyonlarımızla ilçede düzenlenen etkinlikler büyük beğeni kazanıyor. Yıllardır ihmal edilen Çameli’de bu denli sık etkinliğin olması ilçe halkımızın sosyal yaşamına büyük katkı koydu” dedi.

Konser sonrası ilahi sanatçısı Bacak’a çiçek takdim eden Belediye Başkanı Arslan, burada yaptığı konuşmada da “Ramazan ayı, birlik ve beraberliğe bizleri davet eden, dayanışmayı ve paylaşmayı sağlayan, komşuluk vecibelerini en güzel şekilde öne çıkaran bir aydır. Fakirin, fukaranın, yetimlerin, öksüzlerin, yaşlıların, kimsesizlerin elinden tutulacağı bir aydır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı