REKLAMI GEÇ

Çameli’de kar kazası

Çameli’de kar kazası

Denizli-Çameli seferini yapan Bünyamin Kaplan yönetimindeki 20 E 4050 plakalı Çameli Koop’a ait midibüs, yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda karşı yönden gelen otomobil ile çarpıştı. Kaza şans eseri maddi hasarla atlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2016 Pazartesi, 10:44

İlçelerde etkili olan kar kazaları da beraberinde getirdi. En çok zorlanan ise Denizli-Çameli yolunda seyreden araçlar oldu. Sabah Denizli’den hareket eden Bünyamin Kaplan yönetimindeki 20 E 4050 plakalı Çameli Koop Midibüsü, Çameli yakınlarında karşı yönden gelen ve buzlanan yolda kayan Veli Keser yönetimindeki otomobil ile çarpıştı.

Midibüste ve otomobilde bulunanların büyük korku yaşadığı kaza şans eseri maddi hasar ile atlatıldı. Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapandı, yolcular soğukta uzun süre kendilerini alacak bir başka aracın gelmesini bekledi.

ÇAMELİ YOLU’NA DİKKAT
Denizli’de kışın en sert yaşandığı ilçelerden olan Çameli, gece başlayan ve giderek yoğunlaşan karın etkisi altında. Trafik ekipleri bölgede güvenliğin sağlanması için çalışmaları yoğunlaştırdı, sürücülerin tedbirsiz yola çıkmamaları ve dikkatli seyretmeleri istendi.

denizyi-cameli-yolcu-midibusu-kaza-ic

Yorumlar

oral   -  Bağlantı 4 Ocak 2016, 12:01

Sevgil Ali kardesim, herseyi devletten beklemek ne derece dogru?Bu kadar tembel olmamak lazim.Bak kendin diyosun kac gundur kar yagacagi soyleniyor diye, Dogan SLX’ci kardesimizin kis lastigi varmiydi acaba? Oteki ticari oldugu icin mecbur var dimi

ali   -  Bağlantı 4 Ocak 2016, 11:39

bu yolda her kar yağışında kaza oluyor iki gündür kar yağcak denildiği halde önlemler niye alınmıyor?
önemli olan isimlerimizin büyükşehir olması değildir verilen hizmetlerin büyük olmasıdır malesef bu karlı havalarda sınıfta kalıyoruz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı