REKLAMI GEÇ

Çameli’de sonbahar bisiklet ve yürüyüş etkinliği

Çameli’de sonbahar bisiklet ve yürüyüş etkinliği

Çameli Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Hürpedal ve Bodrum’ dan Korsan Pedal gurubu tarafından düzenlenen Çameli Sonbahar Bisiklet Etkinliği ve Yürüyüş etkinliği yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2016 Pazar, 15:46

Çameli’de Sonbahar Bisiklet Etkinliği ve Yürüyüş etkinliğine PAÜ öğrencileri, Ortaca, Dalaman, Eskişehir, Antalya, Trabzon, İzmir ve Aydın’dan gelen bisikletçiler katıldı. Konuklar, ilçede 2 gün konaklayıp, Çameli’nin doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu.

cameli_yuruyus_etkinligi-ic

PAÜ Öğrencileri gezinin ilk durağında ilçenin UNESCO tarafından yaşayan insan hazinesi seçilen Hayri Dev’i ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden cura ustası, konuklarına mini bir konser verdi. Ardından atölyesini gezdirerek, cura yapımıyla ilgili bilgi aktardı.

Çameli merkez başlayıp Kolak Gölü’nde son bulan gezinin tanıtım açısından yararlı geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “İki yıl süren çalışmada Çameli Kaymakamlığımız ile birlikte gezi ve bisiklet rotalarını tamamladık. İlçemizde birbirinden güzel gezi gezilecek yerler var. Doğaseverleri Çameli’ye bekliyoruz. Bu organizasyonu düzenleyen Pamukkale Üniversi Rektörü Sayın Hüseyin Bağ’a teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı