REKLAMI GEÇ

Çamelilileri korkuttu

Çamelilileri korkuttu

Muğla’nın Dalaman ilçesinde başlayan yangın Çamelileri teyakkuza geçirdi. Rüzgarın etkisiyle geniş alana yayılan orman yangını, Çameli Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarının desteği ile 4 saatte kontrol altına alınabildi. Ormanlık alanda soğutma çalışmaları devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2015 Perşembe, 09:46

Muğla’nın Dalaman ilçesinde çıkan orman yangını, Çamelililerin yüreğini ağızlarına getirdi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan ve kontrolü zorlaşan alevlerin Çameli sınırındaki ormanlık alanı tehdit etmesi, Çameli Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları ve vatandaşları harekete geçirdi.

denizli-mugla-dalaman-yangini-denizli-cameli-ic-1

Yangın,6 Helikopter 2 Yangın uçağı 2 ranger araçı, 7 arazöz aracı 2 su tankeri, 5 hizmet araçı, 40 yangın işçisi 11 teknik eleman 5 muhafaza memuru personelinin 4 saat süren müdahaleleri sonucunda kontrol altına alınabildi.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 
Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında hasar tespit çalışmaları sürüyor. Çameli Orman İşletme Müdürü Mustafa Demirbaş, “Orman yangınının küçüğü büyüğü olmaz. Orman yangını Milli bir felakettir. Her bir vatandasın bu duyarlılıkta Milli bir görev bilincinde hareket etmesi vatandaşlık görevidir. Dalaman Orman isletme Müdürlüğümüzde çıkan yangına isletme müdürlüğümüz olarak tüm ekiplerimizle birlikte bizde dahil olduk. Zaten Dalaman isletme Müdürlüğümüz gereken müdahaleyi layıkıyla yapmış bizlerde takviye olarak yanlarında yer aldık” dedi.

denizli-mugla-dalaman-yangini-denizli-cameli-ic-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı