REKLAMI GEÇ

Çamelililerin gözü bu yolda

Çamelililerin gözü bu yolda

Çamelililer, yapımı yılan hikayesine dönen, iktidarlar ve müteahhitler eskiten Acıpayam-Çameli karayolunun biteceği günü bekliyor. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Virajlar azalacak, yol genişleyecek ve eğim düşürülecek. Bu sayede yeni yol daha kısa ve daha konforlu olacak” sözleriyle ilçe halkının bu yoldan beklentilerini dile getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2016 Çarşamba, 13:05

Dedebağ-Darıveren-Cumaalanı arasında kalan 22 kilometrelik yolda devam eden çalışmaları izleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, sanat yapılarının tamamlanmak üzere olduğunu, Aliveren Mahallesi’nde 215 metre uzunluğunda ve 30 metre yüksekliğinde yapılacak viyadük inşaatının da devam ettiğini söyledi.

Karayolunun Çameli için önemini vurgulayan Arslan, “Yeni yapılan karayoluyla virajlar azalacak, yol genişleyecek ve eğim düşürülecek. Bu sayede yeni yol daha kısa ve daha konforlu olacak. Yol çalışmalarına desteklerinden dolayı Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci,, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı