REKLAMI GEÇ

Çameli’de pazaryeri kurası çekildi

Çameli’de pazaryeri kurası çekildi

Çameli’de cuma günü kurulan pazar alanının yenilenmesi için çalışmalar başlarken, kentte belirlenen yeni yerde geçici süreyle tezgah açacak esnafın yerleri kurayla belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2016 Cumartesi, 13:37

Çameli Belediyesi, kapalı pazar alanı projesi süresince esnafın mağdur edilmemesi amacıyla çalışma yaptı. Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Çameli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nca Yeni Mahalle Selvili Caddesi ve Mimar Sinan Caddesi’nde geçici yerler belirlendikten sonra kura çekimine geçildi. Belirlenen yerde tezgah açacak esnaf kurayla belirlendi.

cameli-pazar-kura-ic

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, mevcut pazar yerinin küçük ve ihtiyaca cevap vermediğini belirterek, “Pazaryerimizi yıkıp yerine modern bir kapalı pazaryeri yapıp, tüm pazarcılarımızı tek çatı altına alıyoruz. Yeni kapalı pazaryerinde otoparkı, 140 adet sergi alanı ve 21 adet işyeri kapasitesi mevcut. Sosyal kafeterya gibi birçok donanımın yer aldığı proje bölge halkı ve ilçemizin modern bir tesis olacaktır. kışın yağmurda, karda, fırtınada ve yazın sıcağından kurtulacak daha uygun şartlarda alışveriş yapacaksınız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı