REKLAMI GEÇ

Çameli’nin Paşa’sı tertemiz oldu

Çameli’nin Paşa’sı tertemiz oldu

Çameli ilçe merkezine 300 metre yakınlıkta olmasına rağmen bakımsız kalan Paşa Deresi, belediye ekiplerince temizlenerek, halkın kullanımına sunuldu.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2014 Perşembe, 10:36

Çameli’deki Paşa Deresi halka açık piknik alanı çevresindeki düzenlemeler ve temizlik işleri devam ediyor. Paşa Deresi kanalı ıslah çalışmaları devam ederken, piknik alanı çevresindeki banklar, çöp kovaları, ışıklandırmalar kontrolden geçerek yenileriyle değiştirildi. Büyükşehir’in gönderdiği banklar da parkın çeşitli yerlerine yerleştirilerek halkın dinlenebileceği alanlar yapıldı.

Paşa Deresi’nin dağıl güzelliğiyle eşsiz olduğunu söyleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, peyzaj düzenlemeleri de tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi olacağını söyledi. Eski yıllardan bu yana Çamelililerin vazgeçemediği yerlerin başında gelen mesire alanının daha da güzelleşeceğini belirten Arslan, “Birçok yerleşim yerimizde olmayan kent merkezine bu kadar yakınlıktaki mesire alanımızı daha da güzelleştirerek insanların içinden çıkmak istemeyecekleri bir hale getireceğiz” dedi.

Yorumlar

akaval   -  Bağlantı 17 Temmuz 2014, 12:10

Vatandaşlarımız da çok çalışacaklar ve daha güzel olacak Çameli inşallah.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı