REKLAMI GEÇ

Çameli’ye teşekkür ziyareti

Çameli’ye teşekkür ziyareti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de referandumda yüzde 70.3’le evet oylarının en çok çıktığı Çameli’ye teşekkür ziyareti yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2017 Cumartesi, 17:31

16 Nisan referandumunda ‘Hayır’z oyunun önde çıktığı Denizli’de en çok ‘Hayır’ oyunun verildiği Çameli’ye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, teşekkür ziyaretinde bulundu. Çameli Belediyesi önünde vatandaşlar tarafından karşılandı. Zeybekci’ye, Vali Ahmet Altıparmak ve AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de eşlik etti.

Bakan Zeybekci, Çamelililere seslendi, “Sizlere memleketim adına, milletim adına, gelecek nesiller adına teşekkür etmeye geldim. 13 yıldır aktif siyasetteyim, Çameli’nin bugüne kadar, bir duruşu var. Çameli’nin kendine has, yani öyle duruma göre vaziyet alma yoktur. Çameli inandığı, sevdiği bir davanın arkasında çınar gibi, çam gibi, kaya gibi, dağlar gibi durmasını bilen bir ilçemiz. Şimdi bırakın bunun bir tadını çıkaralım. Çameli-Fethiye yolunun projesi bitti, inşallah bu sene içerisinde ihalesini yapabilirsek çok güzel olur. Fethiye yolu bittiği zaman Çameli, kurak bir ovaya su gelmiş gibi olacak. Fethiye’den başlayan yol, Çameli, Denizli Pamukkale güzergahını bir birine bağlayacak” dedi.

AVRUPAYLA İLİŞKİLER NORMALLEŞİYOR
Referandumun sona ermesinin ardından Avrupa’yla ilişkilerin normalleşmeye başladığını, Türkiye’nin hedefinin AB’ye tam üyelik olduğunu belirten Zeybekci, “Dün Avrupa Parlamentosu farklı bir şey söylerken, Avrupa Birliği dışişleri bakanları, 28 ülkenin 27 tanesi dedi ki ‘Türkiye’yle tam üyelik görüşmelerine devam edeceğiz.’ Durmak yok yola devam. Onların da çark etmesine müsaade etmek lazım. Bu iklim güzelleşecek. Türkiye’nin hedefinde Avrupa Birliğine tam üyelik var. Tam üyelik olmasa bile o standartları tutturmak var. Türkiye Avrupa birliğinin kapısında tam benim yaşım kadar bekliyor. 55 senedir bekliyor. 55 yıldan beri biz Avrupa Birliği’yle flört ediyoruz. Tam üyelik için ilk başvuru Turgut Özal zamanında yapıldı. Görüşmelerin başlaması AK Parti dönemine denk geldi. Şimdi de ‘Görüşmeleri askıya alalım’, ‘Türkiye’yi incelemeye alalım’ diyorlar. Geç bunları geç. Türkiye olarak dünyada kimseden demokrasi dersi alacak değiliz” diye konuştu.
Çameli ziyareti esnasında Zeybekci, vatandaşların Çameli-Acıpayam yolu üzerindeki Aliveren Mahallesi’nin yolu ile ilgili taleplerini dile getirmesi üzerine, Karayolları Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile telefonla görüşerek, müteahhidin gitmeden yolun yapımı için talimat verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı