REKLAMI GEÇ

Çameli’de dualar şehitler için

Çameli’de dualar şehitler için

Çameli İlçe Müftülüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü Nedeniyle Çarşı Camii’nde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2017 Cumartesi, 10:00

Çameli Müftülüğü tarafından yapılan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü münasebetiyle İlçemiz Merkez Çarşı Camiinde Sabah namazında şehitlerimizi anma programı düzenlendi. Sabah ezanının çift ezan olarak okunmasıyla başlayan programımızda daha sonra Çanakkale Savaşı hakkında vaaz edildi, tekbirler-salavatlar getirildi. İlçe Müftümüz Bayram DANACI’nın namazı kıldırmasına müteakiben Şehitlerimiz ruhuna Yasin-i Şerîf ve Çanakkale Kasidesi okunduktan sonra dua yapıldı. Sabah namazına iştirak eden vatandaşlarımıza

ÇORBA İKRAM EDİLDİ
Program Sonunda Çameli Müftülüğü tarafından hazırlanan cephedeki askerlerin anısına kuru ekmek ve çorba ikram edildi.
Çameli Müftüsü Bayram Danacı, “Onların şefaatine mazhar olmak, milletimizin birlik, beraberliği, kardeşliği, huzuru, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için hep birlikte Cenab-ı hakkın dergahına el açarak niyaz a bulunduk. Cenab-ı Mevlam dualarımızı kabul etsin. Bu tür toplantılar, bir araya gelmeler, birlikte dua etmeler çok önemlidir. Cemaatte rahmet vardır. Bizim görevimiz vazifemiz bu canlılığı diri tutmak” şeklinde konuştu.
Günün anlam ve önemine binâen gerçekleştirilen bu programa Çameli Merkez ve Mahallelerden çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı