REKLAMI GEÇ

Domuz zannetti, komşusunu vurdu

Domuz zannetti, komşusunu vurdu

Çameli’nin Yumrutaş Mahallesi’nde gece bahçede domuz zannettiği karaltıya ateş etti, komşusunu vurdu. Yaralı, vuran komşusu tarafından hastaneye kaldırıldı, tedavi altına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2016 Salı, 16:55

Olay, Çameli’nin Yumrutaş Mahallesi’nde meydana geldi. Evlerinin yanındaki bahçesine yonca eken A.K. buraya domuzlar dadanınca tüfeğini alarak nöbet tutmaya başladı. Gece karanlığında bahçede bir karartı gören A.K. domuz zannederek tüfeği ateşledi.

VURDUĞU KOMŞUSU ÇIKTI
A.K. ne vurduğunu anlamak için yanına gittiğinde büyük şok yaşadı. Domuz diye komşusu H.G.yi vurduğunu anlayan A.K. yaralıyı aracıyla Çameli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı H.G. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

OĞLU İÇİN KAR TOPLAMAYA GİTMİŞ
H.G.nin, Antalya’da yaşayan oğluna kar göndermek için komşusunun bahçesine gittiği anlaşıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

mustafa   -  Bağlantı 23 Şubat 2016, 23:03

Ateş etmek bu kadar kolayken yaşamakta çok kolay.
Vukuat yerleşim bölgesinde gerçekleşiyor. Yanında bir kişi fener tutup, dumuz olduğunu kesin olarak anlayınca ateş etse hem kendi hemde komşusu için iyi olacaktı. Önlemler olmadan yaşamak bir rüya

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı