REKLAMI GEÇ

Ecel ağaçta yakaladı

Ecel ağaçta yakaladı

Çamelili çobanı ölüm çıktığı çam ağacında yakaladı. 67 yaşındaki Hayri Baş, çıktığı çam ağacında fenalaşarak yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2015 Çarşamba, 17:53

İddiaya göre, ilçenin Taşçılar Mahallesi, Uzunoluk mevkisinde hayvan otlatan Hayri Baş, çam ağacına çıktı. Aniden fenalaştı ve aşağıya inemedi. Onu gören arkadaşları hemen 112 Acil Yardımı aradı. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Hayri Baş’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği sanılan Hayri Baş’ın cenazesini ağaçtan indirmekte sıkıntı yaşandı. Çameli İtfaiye Şubesi’nden yardım istendi ve olay yerine sevk edilen itfaiye ekibi merdivenle Baş’ın cenazesini ağaçtan indirdi.

İTFAİYE ARACI YOKTU İDDİASI
Bu arada, cenazenin indirilmesi için itfaiye aracı istendiği, ancak ilçede araç olmadığı iddia edildi. Bu iddiayla ilgili itfaiye yetkilileri, “İtfaiye aracı arızalı olduğundan tamir için Denizli’ye getirildi. Ancak acil durumlarda Kelekçi’deki şubeden araç gönderilmesi için gerekli önlem alınmıştı. Kaldı ki araç olsa bile arazi şartları olay yerine ulaşmasına engel teşkil ediyordu” bilgisini verdi.
Kaynak: Çameli Gazetesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı