REKLAMI GEÇ

Hem açılış, hem pilav günü

Hem açılış, hem pilav günü

Çameli’nin Kolak Gölü’nde düzenlenen geleneksel pilav günü yoğun bir katılıma sahne oldu. Pilav Günü’nde Çameli Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesi de hizmete girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2016 Pazar, 19:43

Çameli Belediyesi ve Kolak Muhtarlığı tarafından düzenlenen pilav gününe Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Kolak Mahalle Muhtarı Mustafa Adak, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, birçok farklı ilden gelen konuklar ve vatandaşlar katıldı.

cameli-pilav-gunu-1

Etkinlikte davetlilere seslenen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, geçtiğimiz yıl düzenlenen pilav gününde verdikleri sözü yerine getirdiklerini ve yolu asfaltladıklarını belirtti.

cameli-pilav-gunu-2

Başkan Arslan, “Bugün burada doğal güzelliği bakımından bölgede önemli bir potansiyele sahip olan Çameli’nin bu değerine değer katma, ilçede sosyal hayatın canlanması, vatandaşlarımız ve ilçeye gelen konukların güzel zaman geçirebilecekleri mesire alanımızın açılışını gerçekleştirdik. Pilav günü etkinliğimizin düzenleyen muhtarlığımıza teşekkür ediyorum. Kolak Gölü’nü sizlerin sayesinde Türkiye ve dünyaya tanıtma fırsatı bulacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı