REKLAMI GEÇ

Her başarıya bir bisiklet

Her başarıya bir bisiklet

Çameli Belediyesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılındaki okul birincisi öğrencilere bisiklet hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2018 Cuma, 12:39

Çameli Belediyesi önünde düzenlenen törende Çameli’de 24 okuldan 24 okul birincisi öğrencilere Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından bisiklet hediye edildi.

Çameli Belediye Konferans Salonunda düzenlenen törene, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlçe Eğitim Şube Müdürü Bilal Ceylan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Günümüz gençleri, bilgisayar, oyun konsolları, cep telefonu veya televizyon başında uzun süre vakit geçiriyor. Bende gençlerimizin bu unsurlardan uzaklaşmaları gerektiğini düşünenlerdenim. Dışarda hareket halindeyken daha kişilerle daha sağlıklı diyaloglar ve iletişim kurabilirler” dedi.

Yıl boyunca eğitim için çaba sarf eden öğrencileri ödüllendirdiklerini hem de diğer öğrencileri çalışmaya motive ettiklerini belirten Arslan, “Göreve geldiğimiz den bu zamana kadar eğitim ve öğretim kurumlarımıza belediye olarak desteklerimizi sürdürüyoruz. Bu yaz yüzme kursu düzenliyoruz. Katılmak isteyenleri Çameli Taş Konakları’na davet ediyoruz” direk öğrencilere iyi tatiller diledi.

Başarılı öğrencilere bisikletleri Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli İlçe Eğitim Şube Müdürü Bilal Ceylan tarafından tek tek dağıtıldı.

Bisikletlerini alan çocuklar başarılı bir eğitim öğrenim yılını geride bırakmanın ve hediyelerine kavuşmanın mutluluğu ile evlerinin yolunu tuttu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı