REKLAMI GEÇ

İnsanlık ölmüş dedirten olay

İnsanlık ölmüş dedirten olay

Çameli’de “insanlık ölmüş” dedirten bir olay yaşandı. Belediye parkında dinlenen 53 yaşındaki Kadir Gösteren bir anda yere yığıldı. Çevrede bulunan bir çok kişi panik içinde yardımına koşup, sağlık ekiplerini çağırırken, bir masada okey oynayan 4 kişi hiçbir şey olmamış gibi oyunlarına devam etti. Duyarsızlığın hat safhaya ulaştığı olayda masadakiler baygın kişiye sağlıkçıların müdahalesi ve hastaneye sevki sırasında da okeye dönmekten vazgeçmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2016 Çarşamba, 11:59

Epilepsi hastası olduğu belirtilen 53 yaşındaki Kadir Gösteren, Çameli Belediye Parkı’ndan dinlendiği sırada bir anda yere yığıldı. Gösteren’in yere düştüğünü gören çevredeki birçok kişi yardımına koştu. Bir yandan baygın vatandaşa müdahale edilirken, bir yandan da 112 Acil ekiplerine bilgi verildi.

112 MÜDAHALE ETTİ
Kısa süre içinde olay yerine gelen 112 ekipleri Kadir Gösteren’e müdahale etti, ilk müdahalesinin yapılmasının ardından ambulansa alarak Çameli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Epilepsi hastası olduğu öğrenilen Kadir Gösteren’in birkaç saat kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildiği öğrenildi.

ONLAR OKEYE DÖNMEYE DEVAM ETTİ
Çameli’de tüm bunlar yaşanırken, Kadir Gösteren’in bayıldığı yerin birkaç metre yanında bir masada okey oynayan 4 kişi ile yanlarında oturan 2 kişinin hiçbir şey olmamış gibi oyunlarına devam etmeleri büyük şaşkınlık yarattı, tepki çekti. “İnsanlık Ölmüş” dedirten bu kişiler, Kadir Gösteren’in bayıldığı ve müdahale edildiği süre içinde hiç yerlerinden kalkmadı, okeye dönmeye devam etti.

(Kaynak: Çameli Haber)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı