REKLAMI GEÇ

Kolak Mesireliği hizmete açıldı

Kolak Mesireliği hizmete açıldı

Çameli’nin yeni bir mesireliğe kavuştu. Kolak Mahallesi’ndeki Kusur Gölü çevresinde yapılan düzenlemenin ardından mesirelik hizmete sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2015 Pazartesi, 10:32

Kolak Mahallesi’ndeki mesireliğin açılış törenine Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Dikbakan ve vatandaşlar katıldı.

Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, Kusur Gölü ve çevresinin düzenlenerek mesirelik alan haline getirilmesine katkı koyanlara teşekkür ederek, ilçenin değerlerini turizm ile öne çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan da, ilçenin doğal güzelliklerine ve bunların tanıtımı için yapılan çalışmalara işaret ederek, ilçeye gelenlerin zamanlarını geçirebilecekleri mekanlar oluşturmaya çalıştıklarını, Kolak Mahallesi Kusur Gölü Mesireliği’nin de bunlardan birisi olduğunu ifade etti.

Kolak Muhtarı Mustafa Adak ise,oturma birimleri, barbeküleri, çeşme ve yürüyüş yolları ile mesireliğin en güzel dinlenme mekanlarından birisi konumuna geldiğini belirterek, bu hizmetin gerçekleşmesini sağlayanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından mesireliğin açılışı yapıldı. Davetlilere de etli pilav ikramında bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı