REKLAMI GEÇ

Ferdi kaza sigortasından 20 bin TL

Ferdi kaza sigortasından 20 bin TL

Çameli İlçesi’nde, geçen temmuz ayında girdikleri su kuyusunda zehirlenerek hayatlarını kaybeden Rüyan Altın ile Seviye Altın çiftinin oğullarına, sendikanın yaptırdığı ferdi kaza sigortası kapsamında 20 bin liralık çek verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2016 Salı, 09:41

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Öz Orman İş Sendikası’nın üyeleri için yaptığı ferdi kaza sigortası kapsamında, su kuyusunda zehirlenerek hayatlarını kaybeden Rüyan Altın ile Seviye Altın çiftinin oğullarına 20 bin liralık çekle ödeme yapıldı.

Çek teslim törenine, Öz Orman İş Sendikası Genel Mali Sekreteri ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Bilgin, Öz Orman İş Sendikası Denizli İl Başkanı ve Bölge Temsilcisi Halil Turhan, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, Çameli Orman İşletme Müdürü Hakkı Hakan Uysal ile hayatını kaybeden Rüyan Altın ve Seviye Altın’ın çocukları Tamer Altın ile Onur Altın katıldı.

Çameli Orman İşletme Şefliği’nde çalışan Rüyan Altın, 25 Temmuz’da bahçesindeki su kuyusuna inmiş ve su motorundan çıkan egzoz gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti. Seviye Altın da eşinin kuyudan çıkmaması üzerine girdiği kuyuda zehirlenerek ölmüştü. Öz Orman İş Sendikası üyesi olan Rüyan Altın’ın oğulları Tamer Altın ve Onur Altın’a sendika yetkilileri ferdi kaza sigortası kapsamında 20 bin liralık sigorta çeki verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı