REKLAMI GEÇ

Müdür yıl sonunu pompalıyla kutladı iddiası

Müdür yıl sonunu pompalıyla kutladı iddiası

Çameli Çok Programlı Lisesi’nin yıl sonu eğlencesinde, okul müdürü H.E. hakkında öğrencilerin gözü önünde pompalı tüfekle havaya ateş açtığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2014 Cuma, 10:26

Çameli’de okul müdürünün yıl sonu eğlencesi sırasında pompalı tüfekle havaya ateş ettiği iddiası ilçede günün konusu oldu. İddiaya göre; Bıçakçı Mahallesi’ndeki Çameli Çok Programlı Lisesi’nin pansiyonunda yılsonu gösterisi düzenlendi. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler müzik eşliğinde eğlenirken, okul müdürü H.E. herkesi şoke eden bir olaya imza attı.

ÇOCUKLAR ŞOK OLDU
Okul müdürü, eğlence sırasında otomobilinde bulunan pompalı tüfeği çıkararak herkesin gözü önünde havaya ateş etti. Olay, eğlenceye katılanları şoke ederken bazı öğrenciler korkuyla eğlence alanını terk etti. İddiaya göre Müdür H.E, ertesi gün geceye katılan öğrencilerin cep telefonlarında olay esnasında çekilmiş görüntü olup olmadığını kontrol etti.

SUÇLANAN MÜDÜR: YALAN
Denizlihaber’in ulaştığı Okul Müdürü H.E, iddiaları yalanladı. Olayın ilçede duyulmasının ardından Eğitim-İş Çameli İlçe Temsilcisi Ahmet Erdoğan, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Erdoğan, “Bu yönde birçok öğrenci ve veliden şikayet geldi. Biz de gerekli araştırma ve işlemin yapılması için suç duyurusunda bulunduk” dedi.

 KAYMAKAM: KONFETİ ATILMIŞ

Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, konuyu incelettiğini ancak silah atıldığına dair bir bilginin gelmediğini söyledi. Eğlence sırasında konfeti atıldığını, bunun da bazı veliler tarafından silah sesiymiş gibi algılanmış olabileceğini söyleyen Kaymakam Albayrak, “MOBESE kayıtlarını da inceletiyoruz. Olay zaten Savcılığa intikal etmiş, biz de incelemelerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı