REKLAMI GEÇ

Öğrenciler yolda kalmayacak

Öğrenciler yolda kalmayacak

Çameli’de yeni açılan Anadolu Lisesini kazanan tüm çocuklara burs sözü veren Çameli Belediyesi, öğrencilerin kolay ulaşım sağlaması için okula otobüs tahsis etti.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2014 Pazartesi, 12:57

Çameli’de belediye, bu yıl eğitime başlayan Anadolu Lisesi’nin öğrencilerinin eksiklerinin giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce hem Çameli, hem de Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden bu okulu kazanan öğrencilere burs sağlanmıştı.

Okullar açıldıktan sonra Bıçakçı Mahallesindeki liseye ulaşım sorunu bulunduğunun görülmesi üzerine belediye yine harekete geçti. Belediye, öğrencilerin taşınmasında kullanılmak üzere şoförüyle birlikte bir belediye otobüsü tahsis etti.

Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Tosun İle Çameli Anadolu Lisesi Müdürü M. Burhanettin Türkmen otobüsün tahsisini protokolle imza altına aldı. Başkan Yardımcısı Tosun, “Çameli Belediyesi Eğitime Destek Kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaştırma Dairesi nezdinde çalışmalar sürmektedir.Tüm Okullarımızın güvenlikli ve sağlıklı bir şekilde hizmet vermesine Büyükşehir Belediye Başkanlığınla birlikte destek vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı