REKLAMI GEÇ

Paşa Deresi’nde ıslah çalışması sürüyor

Paşa Deresi’nde ıslah çalışması sürüyor

Çameli’de ‘Paşa Deresi Islah Projesi’ çalışmaları devam ediyor. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Dere ıslahı tamamlandığında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamanın yanı sıra, görsel açıdan da mahalleye değer katacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2017 Cuma, 15:36

Çameli’nin ortasından geçen Paşa Deresi’nin ıslah çalışmaları Kasım Ayı’nda başladı. ‘Paşa Deresi Islah Projesi’ ile Çameli’nin vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra, daha modern bir görsel sunulacağı belirtildi.

Proje hakkında bilgi veren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “İlçe merkezinden geçen derede, selden, taşkından korunmak ve erozyonu önlemek amacıyla dere ıslahı ve düzenlemesi için girişimde bulunduğumuz projede, DSİ 21. Bölge Müdürlüğü Aydın tarafından gerekli etüt çalışmaları yerinde yapılmış dere ıslah ve taşkın duvarı yapım çalışmaları başladı. Derenin ilçe merkezinden geçen yaklaşık 5600 metre uzunluğunda 2 adet perde beton duvar ve zemine uygulanacak zemin çalışması yapımı kısa süre içerisinde tamamlanacak” dedi.

Dere ıslahı tamamlandığında vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamanın yanı sıra, görsel açıdan da mahalleye değer katacağını belirten Arslan, ”Mahalle sakinlerinin iyi zaman geçirebilmeleri için güzel bir alanda oluşturmuş olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı