REKLAMI GEÇ

Pazara gitmek çile olmayacak

Pazara gitmek çile olmayacak

Çameli’de vatandaşların çileye dönen Pazar macerası keyif haline gelecek. Çameli Belediyesi 9.604 metrekare alan üzerine iki katlı kapalı pazar yeri yapacak. Hem ilçe halkı, hem de pazarcılar çileden kurtulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2015 Cuma, 12:50

Çameli Belediyesi, vatandaşların çilesine son verecek kapalı pazar projesini başlatıyor. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 140 sergi alanı kapasiteli iki katlı kapalı pazarın, otoparkı, sosyal donatıları ile ilçe halkının önemli bir ihtiyacını ortadan kaldıracağını söyledi.
Kapalı pazarı 2016 yılında tamamlamayı planladıklarını belirten Başkan Arslan, Atatürk Caddesi üzerinde kurulan pazarın ciddi sıkıntılara yol açtığını ve artan kapasite nedeniyle yetersiz hale geldiğini söyledi. Özellikle ağır kış koşullarında ilçede pazara gitmenin çile olduğunu anlatan Başkan Arslan, “Artık Çameli’de pazara gitmek ne vatandaşlar, ne de pazarcılar için çile olmayacak” dedi.
9 bin 604 metrekare alan üzerine planlanan kapalı pazarın düğün, mevlüt gibi organizasyonlarda da kullanılacağını dile getiren Başkan Arslan, pazar projesinin de belediye teknik elemanları tarafından hazırlandığını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı