REKLAMI GEÇ

Şampiyon paraşütçüye 1 çuval kuru fasulye

Şampiyon paraşütçüye 1 çuval kuru fasulye

Uluslararası Havacılık Federasyonu ve Türk Hava Kurumu’nun (THK) destekleri ile Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi’nce düzenlenen 3. Çameli XC 2015 Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması sona erdi. Yarışmanın birincisine ödül olarak bir çuval kuru fasulye verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2015 Pazartesi, 11:53

Uluslararası Havacılık Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “3. Çameli Uluslararası Yamaç Paraşütü Mesafe Yarışması” final uçuşlarıyla sona erdi. 28 Temmuz’da başlayan ve üç ülkeden 40 sporcu, yaylacık Dağı’ndan atlayışlar gerçekleştirdi.

Atlayışlar sonucu erkeklerde Murat Tüzer birinciliği elde ederken, Daira Krasnova ikinci ve Hakan Akdere, üçüncü oldu.

Bayanlarda iki sporcu mücadele etti. Atlayışlar sonucu Tatina Noskava birinci, Daira Krasnova da ikinci oldu.

BİRİNCİYE BİR ÇUVAL FASULYE
Yarışmanın birinisi Murat Tüzer, ikincisi Daira Krasnova ve üçüncüsü Hakan Akdere’nin ödüllerini AK Parti Milletvekili Bilal Uçar, Hamza Akkaya’ya da ödülünü eski milletvekili Nurcan Dalbudak verdi.

Bayanlar klasmanında birinciliği elde eden Tatina Noskava ve ikinci olan Daira Krasnova, kupa ve madalyalarını Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan’dan aldı. Yarışmanın organizasyonunda görev alan İsa Dal’a ise hediyesini AK Parti İl Başkanı Şahin Tin verdi.

Bu arada, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bir sürpriz yaparak yarışmanın birincisine ağırlığınca ilçenin sembolü olan kuru fasulyeyi ödül olarak sundu. Bir çuval kuru fasulyeyi alan Murat Tüzer, verilen hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Yorumlar

haydar   -  Bağlantı 3 Ağustos 2015, 18:38

ödülün kıralı abicim daha ne, okkası olmuş 8-10 lira önümüzdeki kış fasülyeye para verme, eşe dosta dağıt, 1 kazan turşu kurdun mu senden alası yok

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı