REKLAMI GEÇ

“Su köprüyü bölmeden köprümüzü yapın”

“Su köprüyü bölmeden köprümüzü yapın”

Çameli’nin Kirazlıyayla Mahallesi’ni ikiye bölen Kanlıçay Köprüsü, vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. Kirazlıyaylalılar, yetkililere “Su köprüyü bölmede köprümüzü yapın” çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2015 Salı, 10:54

İlçenin Kirazlıyayla Mahallesi’nin ortasından geçen Kanlıçay Deresi’deki suyun debisi yükseldi. Bu da köprünün ayaklarına ve toprak kaymasını önlemek için yapılan taş duvara zarar verdi. Taşların yerinden oynaması, öğrenci servislerinin de kullandığı köprüde ökme tehlikesi yarattı.

Tehlikenin giderek büyüdüğü belirten su köprüyü bölmeden acilen önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, yetkililere “Kirazlıyayla’da bin 300 kişi yaşıyor. Kanlıçay Deresi üzerindeki köprü de yoğun olarak kullanılıyor. Karşı tarafta bulunan okula gitmek için öğrenciler ve servis araçları buradan geçiyor. Her gün aynı korkuyu yaşamak istemiyoruz” diye seslendi.

ic

Kirazlıyayla Mahallesi Muhtarı Baki Öztürk, köprünün projesinin hazır olduğunu söyleyerek,“Bu köprü yeniden yapılacak. Ancak Kanlıçay’da ıslah çalışmaları tamamlanamadığından köprü inşaatına başlanamıyor. İstediğimiz çalışmanın hızlandırılması” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı