REKLAMI GEÇ

Vali Kocatepe ilçe ziyaretlerine Çameli’den başladı

Vali Kocatepe ilçe ziyaretlerine Çameli’den başladı

Son Valiler Kararnamesi ile Denizli’ye atanan Vali Şükrü Kocatepe, ilçe ziyaretlerine başladı. İlk ziyaretini Denizli’nin en uzak ilçesi Çameli’den başlayan Vali Kocatepe, burada Kaymakam Şeref Albayrak’dan ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2014 Çarşamba, 12:37

Vali Şükrü Kocatepe’ye Çameli ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Cengiz Yıldız da eşlik etti.

Vali Şükrü Kocatepe ve beraberindeki heyet, ilk olarak ilçe kaymakamı Şeref Albayrak’ı ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı. İlçe sorunları ve çalışmaların devam ettiği Denizli-Çameli Karayolu hakkında da bilgi alan Vali Kocatepe, yol yapım çalışmalarının hızlandırılması talimatını verdi.

Vali Kocatepe daha sonra Çameli Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Cengiz Arslan’dan Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Şükrü Kocatepe ve beraberindeki heyet son olarak Belediye ziyaretinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası ve lojman yapılması planlanan bölgede incelemelerde bulundu.

Salı ve Perşembe günlerini ilçe ziyaretlerine ayıran Vali Kocatepe’nin her hafta iki ilçeye gideceği belirtildi. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı