REKLAMI GEÇ

Çardak’ı değiştirecek projeler

Çardak’ı değiştirecek projeler

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, belediyeye yeni kaynaklar yaratacak projeleri kısa sürede hayata geçireceklerini belirtti. Çardak Belediyesi, parke taşı üretecek, yeni pazaryerleri yapacak.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2014 Cuma, 09:25

Çardak’ta belediye hizmetlerinin hızlı ve etkin olması için tasarrufa giden ve verimi artıran belediye, şimdi de yeni yatırımlarla gelir kaynakları üretmeyi amaçlıyor. Çardak’ta uzun yıllardan bu yana kullanılmayan kilitli parke taşı üretim tesisi, yeni Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ün girişimleriyle tekrar faaliyete geçecek.

PARKE TAŞI ÜRETECEK
Bölgede bulunan kum ocaklarından temin edilecek hammadde ile ilçe gençlerinin istihdam edileceği tesis bölgenin döşeme taşı ihtiyacını karşılayacak. Günlük 1000 metrekare kilitli parke taşı üretim kapasitesi bulunan tesis, bölge belediyelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak.

ÜÇ MAHALLEYE PAZARYERİ
Yine Çardak Belediyesi’ne ait olan ve kira karşılığı işletmecide bulunan Beylerli’deki akaryakıt istasyonu da satılığa çıkacak. Akaryakıt istasyonundan elde edilecek geliri doğrudan yatırıma dönüştürecek olan Başkan Öztürk, Söğüt, Beylerli ve Gemiş’e kapalı pazaryerleri yapacak.

İKİ TESİS KAYNAK YARATACAK
Başkan Öztürk, her iki yatırımın da bir zamanlar yapıldığını ancak yıllar içinde atıl kaldığını belirtirken, “Göreve geldikten sonra kaynaklarımızı artırabileceğimiz formüller üzerine çalıştık. Bu iki tesisle ilgili tasarruflarımızı gerçekleştirdikten sonra belediyemizin kaynakları daha da artacak. Bu kaynakları ilçemize daha fazla hizmet getirebilmek için kullanacağız” dedi.

Yorumlar

veLİ   -  Bağlantı 12 Eylül 2014, 15:16

MEhmet bey çok güzel yorum yapmışsınız elinize ağzınıza sağlık ….. …… ama sen olsaydın 5 ayda belediye olarak ne yapabilirsin esas sen boş konuşma 5 ay gibi kısa sürede ne yapılabilir ki.

mehmet gemişli   -  Bağlantı 12 Eylül 2014, 12:30

boş hayellar hani bir sürü işler vardı yapılacak!!!?? 5 aydır hangisi oldu ki bu olsun bence boş işler bu sonu gelmeyecek sözler.Ancak büyükşehir yaparsa o yardım ederse olur başka türlü olmaz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı