REKLAMI GEÇ

Çardak’ta bitmeyen çilenin adı SİS

Çardak’ta bitmeyen çilenin adı SİS

Çardak Havaalanı’nda açıldığından itibaren problem olan sis, son günlerde uçak seferlerini sıkça aksatmaya devam ediyor. THY ve Pegasus’un dün akşamki İstanbul-Denizli seferleri, sis nedeniyle yapılamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2014 Pazartesi, 09:35

Denizli-İstanbul uçak seferlerinin sis nedeniyle iptal edilmesi ve rötarlı olarak gerçekleştirilmesinin önüne geçilemiyor. Özellikle kış aylarında artan bu problem, hafta sonunda yolcuları isyan ettirdi. Cumartesi akşamı ve pazar sabahı gecikmeli olarak yapılabilen seferler nedeniyle çileden çıkan yolcular, dün akşam bir kez daha aynı sorunla karşı karşıya kaldı

THY SEFER İPTAL ETTİ
İstanbul’dan Denizli’ye gelen THY uçağı, dönüş için tüm hazırlıklar yapılmasına rağmen havalanamadı. Bu nedenle yolcular uçaktan indirilerek, konaklamaları için otellere taşındı. THY’nin iptal edilen dün akşamki seferi bu sabah 09.30 sıralarında gerçekleştirilebildi.

PEGASUS UÇAĞI GELMEDİ
Öte yandan Pegasus’un da dün akşam yapılması gereken İstanbul-Denizli seferi sis nedeniyle iptal edildi.

Yorumlar

efsane20   -  Bağlantı 15 Aralık 2014, 17:38

Denizlimize artık güzel bir havaalanı yapılması şart o havaalanı ters tarafda birazda yeri düşünülerek planlanmalıydı.

Çileli Yolcu   -  Bağlantı 15 Aralık 2014, 13:20

Pazar akşamki İstanbul-Denizli THY seferi pisti pas geçerek ikinci denemede zor da olsa inebildi. Burayı havaalanı yapanları bir uçağa bindirip kışın Çardak a getirip 3-5 sefer indirip kaldırmak gerek ki anlasınlar yaşanan zorluğu ve aksaklıkları.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı