REKLAMI GEÇ

Çardak’ta değişim başladı

Çardak’ta değişim başladı

Çardak’ta üçüncü Ak Parti dönemi, Mahmut Öztürk’le başladı. Eski bir bankacı olan Öztürk,evrensel değerlerle belediyeyi yöneteceklerini, bunun yolunun da kurumsallaşmadan geçtiğini söyledi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2014 Perşembe, 09:17

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, tempolu bir çalışmayla Çardak’ı kalkındıracaklarını söyledi. Denizlihaber’in sorularını yanıtlayan veÇardak’ı kalkındırmak,modern belediyecilik hizmetleriyle tanıştırmak için çalıştıklarını söyleyen Öztürk, seçim öncesi beyan ettikleri 67 projenin 10’unu başlattıklarını ifade etti.

Çardak’ın modern hizmetlerle tanışması için çalıştıklarını, ancak bunun yolunun kurumsallaşmaktan geçtiğini anlatan Öztürk, “Ben ya da bir başkası, bu koltuk hep hizmet edecek insanları bulacaktır. Ancak bunun için kurumsallaşmayı sağlamak gerekiyor. Kurumsallaşmaya gerçekleştirebildiğimizde,zaten her şey oturmuş olacağından bir başkası da gelse hizmet yöntemi değişmeyecektir” dedi.

Hızlı hizmet ve güler yüzle tüm Çardaklıların belediyesi olduklarının altını çizen Öztürk, “Çardak’ın merkezinden en uzaktaki mahallemize kadar herkesin belediye başkanıyım. Onlara hizmet etmek zorundayım. Personelimiz de bu hizmet anlayışı içinde, üretken, güler yüzlü ve problem çözebilen çalışma yöntemiyle Çardak’a hizmet edecek” diye konuştu.

Kapanan belde belediyelerinden çok fazla borç gelmediğini belirten Başkan Öztürk, “Evet borcumuz var. Ama bu hizmet üretmenin bahanesi olamaz. Bizim görevimiz bunları bir plana bağlayıp, bahaneler ardına sığınmadan hizmet etmektir” ifadesini kullandı.

Öztürk, seçimden önce söz verdikleri 67 projeden 10’una başladıklarını kaydederek, sözlerine şunları ilave etti:“Tarla yollarımızı düzeltiyoruz. İlçemize modern bir otogar kazandırmak için çalışmalara başladık. Kervansaray’ın turizme kazandırılması, arıtma tesisi, Göz Mesireliği ile yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yararlanabileceği 16 dairelik sosyal alanımızın fizibiliteleri de hazırlanıyor. Bunun dışında Ankara asfaltı üst ve altgeçitlerini de yapmak üzere harekete geçtik.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı