REKLAMI GEÇ

Hazır kıta Başkan Mahmut Öztürk

Hazır kıta Başkan Mahmut Öztürk

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde göreve gelen Çardak’ın AK Partili Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, havaalanının ilçesinde olması nedeniyle başbakan, cumhurbaşkanı, bakan ve milletvekillerini havaalanında en fazla karşılayan isim. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin son gelişinde, “Başkan ben gelip gitmekten, sen karşılamaktan usanmadın” diyerek takıldığı Başkan Öztürk, tam anlamıyla hazır kıta.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 09:12

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, mesaisinin önemli bölümünü Çardak Havaalanı’nda konukları karşılamak ve uğurlamakla geçiyor. Cumhurbaşkanı, başbakan, bakan ve milletvekillerini havaalanında karşılayan Başkan Öztürk, bu durumdan hiç de rahatsız değil.

Gece saat 02.00, sabah saat 04.00’de olsa havaalanına gelecek konuklar için hazır kıta beklediğini söyleyen Başkan Öztürk, “Devlet büyüklerimize önem vermek, onları karşılamak ve ağırlamak en başta bizim görevimiz. Havaalanı Çardak’ta olduğundan, devlet büyüklerini karşılama görevi de bana düşüyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci en fazla gelip giden devlet büyüğümüz. Bazen hafta da iki kez geliyor. Son geldiğinde uçaktan indi ve bana dönerek gülümsedi, ‘Ben gelip gitmekten, sen karşılamaktan usanmadın’ dedi. Ben bu durumdan kesinlikle rahatsız değilim” dedi.

Mahmut Öztürk, 24 Mart’ta Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da karşılayacağını belirterek, “En heyecanlı karşılama bu olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı