REKLAMI GEÇ

Çardak şeffaf belediyeciliğin örneğini sergiliyor

Çardak şeffaf belediyeciliğin örneğini sergiliyor

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, her ay halkın katılımıyla istişare toplantısı düzenliyor. Toplantıya katılan vatandaşlar belediyenin çalışmaları, gelir-gider tablosuna kadar istedikleri soruyu yöneltip, yanıtını alabiliyor, sorunlarını dile getiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2017 Salı, 09:49

Yerel yönetimde şeffaflığın en etkili örneğini Çardak gösteriyor. Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, her ay istişare toplantısı adı altında şeffaflık toplantısı düzenliyor.

Yanında belediyede görevli birim amirleri ile müdürlerini de bulunduran Öztürk, Çardaklı vatandaşların her türlü sorusuna yanıt veriyor.

Başkan Öztürk, toplantısının hiçbir siyasi yönünün olmadığını belirterek, “İstişare toplantısına katılan vatandaşlarımız, bize İller Bankası’ndan gelen para, diğer gelirlerimiz ve giderlerimiz her konuda soru sorup, yanıtlarını alıyorlar. Ayrıca, sorunlarını da yüz yüze dinlemiş oluyoruz.

Toplantının çok faydası var. Sorunu olan bazı vatandaşların sorunları o toplantıda çözüm bulabiliyor. Bu toplantılar siyaset üstüdür ve sadece Çardak konuşulur. Yüreği Çardak için atan her vatandaşımızı toplantılarımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı