REKLAMI GEÇ

Çardak’ta iki işçi toprak altında kaldı

Çardak’ta iki işçi toprak altında kaldı

Çardak’ta DESKİ’nin kanalizasyon çalışmasını yürüten taşeron firmanın iki işçisi, yağış nedeniyle meydana gelen göçükte toprak altında kaldı. Bellerine kadar toprağa gömülen işçileri itfaiye ekipleri kurtardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2016 Perşembe, 18:09

Dün Merkezefendi’de çevreyolu çalışması sırasında toprak kayması meydana gelmiş, bir işçi toprak altında kalarak yaralanmıştı.

denizli-cardak-gocuk-meydana-geldi-1
Benzer bir kaza bu kez Çardak’ta meydana geldi. DESKİ’nin ilçede yürüttüğü kanalizasyon hattı çalışması sürerken, kazılan hatta yağmur nedeniyle yumuşayan toprak kaydı.

Hat içinde çalışan Metin Tasa ile Rafet Coşkun, ne olduğunu anlayamadan kayan toprağın altında kaldı. Hızlı davranmaları ve şansları sayesinde başladı toprağın üzerinde kalan ve boğazlarına kadar toprağa gömülen iki işçinin imdadına önce arkadaşları yetişti.

İşçiler kendi imkanlarıyla arkadaşlarını topraktan çıkaramayınca yardıma Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yetişti.

İşçiler uzun uğraşların ardından kurtarıldı ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Taşeron firma işçileri Metin Tasa ve Rafet Coşkun’un sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

BİRBİRİ ARDINA MEYDANA GELEN KAZALAR KORKUTUYOR
Önce Merkezefendi, ardından da Çardak’ta birbiri ardına meydana gelen iki kaza tüm dikkati bu çalışmalara çevirdi. Kazılan hatlarda meydana gelen toprak kaymalarının önüne geçilebilmesi için daha dikkatli davranılması gerekiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı