REKLAMI GEÇ

Hava yolunda sefer iptalleri

Hava yolunda sefer iptalleri

İstanbul’daki yoğun kar yağışı, İstanbul-Denizli arasındaki havayolu ulaşımında sıkıntı yaratıyor. Bazı seferler iptal edilirken, Çardak’a bazen THY, bazen Pefasus uçakları gelemiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2015 Perşembe, 09:47

Yoğun kar yağışı yurdun büyük bölümünde etkili olurken, Türkiye’nin en büyük metropolü İstanbul’un neredeyse dünyayla bağlantısını kopardı. Atatürk ve Sabiha Gökçe hava limanlarından havalanamayan uçaklar nedeniyle sefer iptalleri birbirini iziyor.

THY, dün sabah ve akşam Denizli’ye olan seferlerini gerçekleştiremedi. Pegasus uçağı ise, dün sabah Çardak’a geldi. Ancak, akşam seferi iptal edildi. Pegasus, olumsuz hava şartları nedeniyle Denizli uçuşunu bu sabah da gerçekleştiremedi. THY’nin sabah seferini fecikmeli olarak gerçekleştireceği bildiriliyor.

Yorumlar

kemal uslu   -  Bağlantı 19 Şubat 2015, 11:33

Bu gibi nedenlerden seferlerin iptal olması veya aksaması normal, bu tip havalarda uçuş yapmak zaten başlı başına bir risk , thy da her zaman insana önem veren bir şirket bunu müşterilere olarak söyleyebilirim .

seda aksal   -  Bağlantı 19 Şubat 2015, 11:31

böyle şeylerin olması normal hava baya kötü ve uçuş yapılması ciddi anlamda tehlikeli thy da tüm önlemleri alan bir şirket her zaman

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı