REKLAMI GEÇ

İlk protokol Çardak Belediyesi ile imzalandı

İlk protokol Çardak Belediyesi ile imzalandı

Çardak Belediyesi, Okul Hamiliği Projesi kapsamında ilçede bulunan okulların park, bahçe ve peyzaj düzenlemeleri, bakım onarım çalışmaları ve iyileştirmeleri işlerini yapacak. Bu amaçla Çardak Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2015 Cumartesi, 18:18

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Çardak Kaymakamı Salih Kalkan, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

VALİ KOCATEPE’DEN DESTEK ÇAĞRISI
Çardak Belediyesinin eğitime verdiği bu desteğin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Vali Kocatepe, “Tabi okullarımızın büyük onarım veya köklü bir tadilat ihtiyacı olduğunda bu işler kapsam dışında olacak. Ama okullarımızın günlük ihtiyaçları konusunda Belediyemizin varlığının, desteğinin, manevi olarak okullarımızda yer alması bile okul yöneticilerimiz, öğrencilerimiz ve aile birliği için büyük bir katkıdır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Diğer belediyelerimiz, kuruluşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız bu konuda aynı hamiyeti gösterirlerse, bize destek olurlarsa yüzlerce okulumuz var ve bu okullarımızın idamesi konusunda eksikliklerinin giderilmesi, çocuklarımızın temiz, tertipli, düzenli okullarda eğitim görmeleri konusunda desteklerini görürsek ben minnettar olacağımızı ifade ediyorum” dedi.

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, okullara yardım etmeyi gönüllü olarak kabul ettiklerini söyleyerek, “Seçime girerken de projelerimiz arasında eğitime tam destek vardı, biz bu düsturla yola çıkmıştık. Sayın Valim ve müdürlerim duyarsız kalmayarak bizi bu konuda onurlandırdılar. Biz elimizden geleni şu ana kadar yaptık. Bütün okullarımıza dokunduk. Bütün ihtiyaçlarını gördük. Çok büyük tadilatlar, bakımlar ve onarımlar mutlaka daha değişik şekilde değerlendirilir ama biz elimizden geldiği kadar okullarımızı ve öğretmenlerimizi hiç kimseye muhtaç etmeden geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştirmek için elimizden gelen çabayı ve desteği sürdüreceğiz” diye konuştu.

denizli-okul-hamiligi-projesi-cardak-ic

Vali Şükrü Kocatepe ve Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk tarafından imzalanan protokol çevresinde, Çardak Belediyesi ilçede bulunan okulların park, bahçe ve peyzaj düzenlemeleri, bakım ve onarım çalışmalarını yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı